Breaking News
Loading...
24 March 2009

Bloggership Award

Tuesday, March 24, 2009
Baru selesai ngerjain PR award yang kedua, saya dapat pesan singkat di shout box dari Kun (Sang Waktu) yang katanya blog Buah Pikiran ini dinominasikan dapat award. Langsung aja ngecek ke blognya dan nama blog ini ada disana :D Mungkin ini hadiah di hari ulang tahun blog ini kali ya? :d terima kasih untuk Kun (Sang Waktu) dan award ini akan saya teruskan ke teman blogger saya yang lain, siapa mereka?

Nah inilah Bloggership Awardnya




dan inilah teman2 yang dapat award ini
1. Ghustie Samosir
2. 3ndur0
3. Ita
4. NanLimo
5. Tovazone

Peraturannya adalah sebagai berikut:
1. Letakkan logo di blogmu
2. Letakkan link blog yang telah memberimu award
3. Berikan ke blog lain
4. Buat link blog lain yang kamu berikan award
5. Tinggalkan pesan di blog mereka.

Mudah kan? Oh ya harapan saya semoga teman2 yang saya beri award ini belum dapat award ini sebelumnya, dan mengerjakannya dimana aja :D
thanks to Kun (Sang Waktu) dan saya juga ternyata dapat award dari sobat Reks, E-je dan Negeri Hijau untuk award ini. thanks ya untuk sobat Reks, E-je dan Sobat Negeri Hijau

57 comments:

  1. Thanks berat friend.. udh ngasih penghargaan buat blogq yang masih seumur jagung, moga2 dengan award ini aq makin semangat tuk berkarya dan dpt memajukan blogger indonesia...
    Bravo blogger indonesia n tengkyu... buat U..

    ReplyDelete
  2. banyak award nih.....:D

    dah disiapin ya,,heheh

    ReplyDelete
  3. waduh thx banget nich kawan dapat award,
    ngerjainnya tar aja yach, lagi banyak kerjaan juga nich :D

    ReplyDelete
  4. hiks hiks ..... makasih sob udah ngasi Award.... jadi bingung mau berkata apa???
    oiya.... Script untuk awardnya mamna sob... kan jadi G bisa dipasang tuh.. tak tunggu script-y ya.... SUKSES SELALU

    ReplyDelete
  5. wih,, selamat-selamat.. congrat.

    ReplyDelete
  6. selamt buat yang empunya blog dan selamat buat yang nerima berikutnya..

    ReplyDelete
  7. banyak award nih..:d maju terus...

    ReplyDelete
  8. huaaaaa...selamat yah awardnya dapat banyak.. semangat yah..

    ReplyDelete
  9. wik..wikk banyak banget awardnya, jadi ngiri nich..

    ReplyDelete
  10. Award masiha ada rupanya bro:D

    ReplyDelete
  11. Maret emang bulan penuh award deh, dimana-mana diberi pemandangan award.Selamat,selamat..keep happy blogging ya.

    ReplyDelete
  12. waw...ihsan awardnya banyak bangeet....;))

    ReplyDelete
  13. awardnya bagus-bagus, tapi bikin berat loading.... :D maklum koneksi lelet

    ReplyDelete
  14. selamat atas award-nya, mas ihsan. semoga makin bersemangta ngeblognya. pemberian aard semacam ini merupakan bukti pengakuan dari sahabat2 bloger atas kehadiran mas ihsan di kompleks blogosphere.

    ReplyDelete
  15. wah wah wah
    emang broo ihsann kerenn deeh
    dapet award trz
    klo aku siihh msh nubiee..jd jarang,,
    keep it up ya broo

    ReplyDelete
  16. It's my opportunity to get the chance of being selected in the blog comments

    ReplyDelete
  17. Thanks for announcing the blogger ship award for your blog commentators.

    ReplyDelete
  18. Mudah kan? Oh ya harapan saya semoga teman2 yang saya beri award ini belum dapat award ini sebelumnya, dan mengerjakannya dimana aja :D

    ReplyDelete
  19. Blogger ship is really very good strategy to expand the online community and possibility of affiliate marketing and fulfill the requirement of seo.

    ReplyDelete
  20. Hi! My name is Riskaninda. I am indonesian. I am very interested in foreign languages, include hindi language. Therefore, i learn a lot of foreign languages. But, i get a difficulty in looking for hindi's book in Indonesia.

    ReplyDelete
  21. very nice post really amazing in the reading this one.

    ReplyDelete
  22. very nice post and really very willing to read thanks for post.

    ReplyDelete
  23. very good and i hope in the next coming month alot of post will be given to read
    thanks.

    ReplyDelete
  24. It seems a new way to market any blog.

    Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  25. wah... awardnya banyak bngt... selamat2 semoga makin semangat :)

    ReplyDelete
  26. Hi, Such awards increases the enthusiasm in the bloggosphere. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  27. selamat malam shabat
    selmat ya atas awardny
    salam hangat selalu

    ReplyDelete
  28. kunjungan di siang bolong...gimana kabar sob ???

    ReplyDelete
  29. this is good for internet marketer who are doing blogging because they get more help from this in terms of traffic due to post.

    ReplyDelete
  30. Award adalah metode bagus untuk meningkatkan performa kita. Temen-temen ada yang mau ikutan kontes review produk berhadiah laptop ga ? Tiketnya bisa diambil dengan membaca review TV Tuner Advance [Alnect Komputer] di blogku.

    ReplyDelete
  31. Award lagi......pengen ngikut euy.....

    ReplyDelete
  32. Free advice, software reviews, directories and everything else you need to get hundreds of top quality links to your site.

    ReplyDelete
  33. Selamat awarednya, semoga kedepan lebih baik

    ReplyDelete
  34. Congratulations to all winners. They all deserve it

    ReplyDelete
  35. That is an awfully astounding column that have posted. Thanks a lot for that fantastically amazing post!

    ReplyDelete
  36. This is an extremely practical presentation that gives great examples of how to engage people in executing the plan. I found this very insightful. Well done and thank you.

    ReplyDelete
  37. I want to give an award to a blogger for excellent photography. Where can I select the picture/award online?

    ReplyDelete
  38. By executing this, possessing this type of a worthy world wide web web page I believe you'll nearly undoubtedly rank more substantial within the lookup engines.St George General contractor

    ReplyDelete
  39. I just recently stumbled on your submit and also have been examining along. I would like to express my admiration of one's composing talent and capability to produce website visitors browse in the beginning to the conclude.

    ReplyDelete
  40. Excellent piece you might have produced ideal! The globe broad world wide web is stuffed with horrid penning and I employed to get grabbed by your limpidity. Your choices are exact and I'll straightaway subscribe for your rss or atom nourish to stay day generating utilization of your up soaring postings. In reality! I acknowledge it, your composition vogue is unbelievable and that i is nice drastically far more concentrated on mine.

    ReplyDelete
  41. Many thanks for taking this prospect to go about this, I arrive to experience strongly about this and I take into account satisfaction in finding out about this material. If possible, while you achieve details, make sure you include to this website with new data. I've observed it truly valuable.

    ReplyDelete
  42. I observed this being an instructional and intriguing report so i experience, it's really helpful and proficient. I might want to thanks for your efforts you've built in making this guidebook. I'm hoping the extremely exact same greatest perform from you within the likely as really properly. In fact your inventive composing capacity has inspired me. Truly the guidebook is spreading its wings rapidly.

    ReplyDelete
  43. I'm quite substantially shocked with the write-up content material. I found out a whole lot in the intriguing subjects which are finding talked about. It really is my satisfaction to go to and realized factors and facts of this net web page. I'll be browsing this internet site much more generally for I'm very intrigue with all the topic that with out a doubt catches my curiosity.

    ReplyDelete

Komentar Anda mewakili siapa Anda
Be Your Self !

 
Toggle Footer