Breaking News
Loading...
28 June 2009

Saya Istirahat Dulu

Sunday, June 28, 2009
Akhirnya penghujung semester telah tiba. Klo beberapa waktu lalu saya istirahat karena UTS sekarang karena UAS. Tapi bukan karena posisiku terlempar ke halaman empat belajar seo para pemula di google.co.id. Itu yang saya bilang mungkin sebuah gertakan google atau tamparan, di samping memang jarang optimasi, he he he. Ujian kali ini saya tidak mau terlalu hanyut dalam kecanduan ngeBlog dan bermain paid review dari BV yang alhamdulillah masih lancar dan klo ada job mungkin saya posting. he he he selingan aja kok. Tapi ada yang namanya skala prioritas dalam hidup ini, seperti pendidikan untuk masa depan kita.

Tapi benar Sob, klo UAS kali ini saya tidak terlalu siap untuk menghadapinya. Karena banyak hal, mulai dari penurunan intensitas baca buku, jarang diskusi, ngatuk dan tidur dikelas, ga' konsentrasi, banyak ngomong di kelas saat pelajaran, kebanyakan jalan2, sering tidur, kelamaan online, banyak tugas dan lain2. Makanya hutang komentar para komentator di blog ini belum saya balas. Karena bagi saya, Orang yang berkomentator blog ini saya harus balas komentar, walaupun jarak saat dia komen hingga saya balasnya bisa selang beberapa minggu. Nah, sekarang saya istirahat dulu.

Tapi saya akan balik lagi secepatnya jika disela2 ujian ada cukup waktu dan mungkin juga klo ada job review :D yang harus saya kerjakan. Soalnya, berjalannya sebuah motor karena ada bensin sebagai bahan bakarnya. Begitu juga blog ini. Mungkin juga aya balik agak lama karena akan sibuk persiapan KKN di Ngawi. jadi saya belum memastikan karena memang ga' bisa dipastikan :D he he he

Kepada Sobat, mohon tinggalkan jejak lewat komentar di postingan ini aja biar saya tahu dan insyaAllah saya balas, karena klo di posting lama, terkadang saya tidak tahu jika ada yang ngomen. juga jangan lewat shoutbox, karena klo lewat shoutbox yang saya pakai di sidebar itu, kebanyakan isinya rayuan gombal para bisnisman yang kadang saya hapus karena keterlaluan :)) makanya saya berencana untuk menggantinya dari shoutmix.com ke penyedia yang lain, masih di audisi dulu :D

Okey Sob, sampai bertemu lagi di posting berikutnya.

Wassalam

93 comments:

  1. Met berlibur san..^_^ moga sukses za kullnya!

    ReplyDelete
  2. Met istiraha bos... semoga tentram selalu, ada bisnis baru nih...

    ReplyDelete
  3. wehehe..istirahatnya jangan kelamaan mas..:)

    ReplyDelete
  4. selamat beristirahat ya.. sob.... :x

    ReplyDelete
  5. meski istirahat tetap semangat mas

    ReplyDelete
  6. met liburan deh... aku gak ada liburan, sibuk urusi PSB sama sekolah baru,...

    ReplyDelete
  7. Hi, I don't know that what you had writer in your post. But I can understand that its very interesting. it would be better if you writer it in International language.

    ReplyDelete
  8. Your post is really very informative and knowledgeable. Thanks for sharing us.

    ReplyDelete
  9. waduh saat kontes2 makin memanas kok malah KKN :D ok.. sukses aja San

    ReplyDelete
  10. Hehehe... paling bentar lagi balik lagi ngeblog. Met KKN ya mas

    ReplyDelete
  11. selamat istirahat sob....
    salam kenal
    edylaw blog

    ReplyDelete
  12. wah.. masi ampuh di lini depan mas.
    ditunggu kedatangannya lg :-*

    ReplyDelete
  13. oke dech ditunggu kemablnya lagi... met istirahat dari dunia blogging yach.... ;;)

    ReplyDelete
  14. baru mo lam nal ^^
    yasuw met hiatus deh ^^

    ReplyDelete
  15. Istirahatnya jangan ampe lupa blognya ya bro :D

    ReplyDelete
  16. allow...rindu menyapa dirimu kawan, jangan lama2 yach..ada award tolong di ambil

    ReplyDelete
  17. Waw, walau istirahat tapi blognya tetep di halaman 1 gugel neh. . .He he

    ReplyDelete
  18. Waduh..
    istitrahat ya...
    memang kesibukan mah gk bisa dihindari..
    tapi ya mau gimana lagi..
    lah wong hidup gk hanya buat blog aja kan...
    juga ada yang laen..
    tapi juga menyarankan agar tidaklama2...
    hehehehehe...

    ReplyDelete
  19. hehe...hiatusnya baru sekarang :D

    ReplyDelete
  20. waduh bro jarang banget sekarang OL diriku. Berangkat gelap pulang gelap. parahhhhh.... yang ada pengennya istirahat. Ok deh bro keep active posting yah

    ReplyDelete
  21. met libur ya, blog ku juga dofollow tuh

    ReplyDelete
  22. met rekreasi ya, jangan lupa oleh-olehnya

    ReplyDelete
  23. Wakk....
    Absen dulu disini...

    Saya ikut merasakan kehilangan sobat yang sering saya ribetin dengan pertanyaan2 sepuar blogging nihh...
    Tapi saya juga mau ngucapin semoga ketika kembali lagy ke aktivitas blogging akan membawa ide2 fresh dan berbagi dengan kita2 disini kang...

    Selamet istirahat yaa...

    ReplyDelete
  24. Selamat and sukses hadapain UAS. Semoga walau tidak siap tetep dapat nilai tinggi. Siapa tahu Allah akan bantu. Iya khan...?

    ReplyDelete
  25. halo mas Ihsan, gimana dengan UAS nya, semoga lancar-lancar aja ya, jika berkenan silahkan diambil award blog untuk anda di aliyusrie.com | Blog Bisnis Internet & Motivasi Sukses thanks n sukses selalu untuk anda

    ReplyDelete
  26. wah mo KKN ne..
    moga KKN nya membawa berkah buat ngisi blognya lg...

    ReplyDelete
  27. ihsan masih uas toh oalah bocah :)

    ReplyDelete
  28. Ternyata sama awal ngeblognya untuk menuliskan data kuliah,sukses selalu.

    ReplyDelete
  29. Looks Interesting - I love to read this. Thanks for the post.

    ReplyDelete
  30. juga jangan lewat shoutbox, karena klo lewat shoutbox yang saya pakai di sidebar itu, kebanyakan isinya rayuan gombal para bisnisman yang kadang saya hapus karena keterlaluan :))

    ReplyDelete
  31. met rekreasi ya, jangan lupa oleh-olehnyatanks.

    ReplyDelete
  32. what are you tring to say I can't understand this. Why would not you give link of google translate with your next update.

    ReplyDelete
  33. gimana hasil UAS akhi, ane alhamdulillah baik cuma skripsi nya masih nol :((

    ReplyDelete
  34. Wah liburan toh mas.... ikut dumz ada tiker kosong nda ? tapi sekarang mah dah balik lagi dumz ke dunia internet untuk menulis sesuatu yang bermanfaat lagi. :D

    ReplyDelete
  35. Actually i don,t understand what you people said but it look like interesting after reading so much comment.

    ReplyDelete
  36. I juat come here to refresh myself and got some good information.

    ReplyDelete
  37. istirahat memang perlu untuk mengembalikan stamina yang kendor.

    ReplyDelete
  38. Very nice! The information in this post is pretty useful! ED Penis

    ReplyDelete
  39. Bagaimana mas ihsan, sudah keluar hasil UASnya ? semoga hasilnya bagus mas..

    ReplyDelete
  40. was very encouraged to find this site. I wanted to thank you for this special read. I definitely savored every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you post.

    ReplyDelete
  41. admire the valuable information you offer in your articles. I will bookmark your blog and have my children check up here often. I am quite sure they will learn lots of new stuff here than anybody else!

    ReplyDelete
  42. di tunggu kehadirannya kembali gan....

    ReplyDelete
  43. kita tunggu kehadirannya kembali gan..... hehehehehhehe

    ReplyDelete
  44. I must say, you’ve got one of the best blogs I’ve seen in a long time. What I wouldn’t give to be able to create a blog that’s as interesting as this. I guess Ill just have to keep reading yours and hope that one day I can write on a subject with as much knowledge as you’ve got on this one!

    ReplyDelete
  45. This post was very nicely written, and it also contains many useful facts. I enjoyed your distinguished manner of writing the post. Thanks, you have made it easy for me to understand.

    ReplyDelete
  46. Great post! I am just starting out in community management/marketing media and trying to learn how to do it well - resources like this article are incredibly helpful. As our company is based in the US, it?s all a bit new to us. The example above is something that I worry about as well, how to show your own genuine enthusiasm and share the fact that your product is useful in that case.

    ReplyDelete
  47. I personally have embraced the new technologies and the CMS platforms, I think the new tools only make the web designs better. I am glad that new technologies are coming out in web design that make things easier, improved, and better looking for design.

    ReplyDelete
  48. homes for sale victoria

    I wanted to thank you for this excellent read!! I definitely loved every little bit of it. I have you bookmarked your site to check out the latest stuff you post.

    ReplyDelete
  49. Crowning blog post contains appropriate information and help people to enhance their knowledge.glassplates

    ReplyDelete
  50. First of all i would like to thank you for the great and informative entry. I have to admit that I have never heard about this information I have noticed many new facts for me. Thanks a lot for sharing this useful and attractive information and I will be waiting for other interesting posts from you in the nearest future. Keep it up.

    ReplyDelete
  51. You have got an incredible weblog right here! Would you wish to make some invite posts on my blog?

    ReplyDelete
  52. educational goal, you When you have the task of the custom thesis but

    ReplyDelete
  53. This is a very much interesting post. Totally inspiring.

    ReplyDelete
  54. Thanks for the informative tips shared here! Got only positive emotions and dozens of ideas that could be useful for my blog. Thanks it was just another motivation to devote some more of time and effort to my start up! Regards

    ReplyDelete
  55. Not sure why this page is taking too long in loading, please enhance the speed of your website. Thanks
    Apartments in Dubai

    ReplyDelete
  56. All the contents you mentioned in post is too good and can be very useful. I will keep it in mind, thanks for sharing the information keep updating, looking forward for more posts. Thanks

    ReplyDelete
  57. Had a complete look on your blog and found that some of word that you have select for this content are excellent and have made this post fabulous. Keep it up.

    ReplyDelete
  58. Enrollments are now open for Kaplan's Master of Applied Finance course. This online course lets you study where you want, when you want. There are three intakes each year so you can take the next step toward postgraduate online study today!

    ReplyDelete
  59. Hey There. I found your page searching with yahoo. This is an extremely well written article. I will be sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thank you for sharing it. I will absolutely be back again.

    ReplyDelete
  60. This article gives the light in which we can observe the reality. this is very nice one and gives indepth information. thanks for this nice article!

    ReplyDelete
  61. Hello there, I enjoyed reading your post, thanks for this ……. I have noticed one in your pages, it takes so long to load 
    The best forex trading system
    Forex Islamic Accounts
    Forex Webtrader
    Forex Metatrader 4

    ReplyDelete
  62. Great post, it’s great to see a fantastic attitude, and a splendid execution, and amazons buying zappos was the cherry on the top!

    ReplyDelete
  63. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something that I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for your next post; I’ll try to get the hang of it!

    ReplyDelete
  64. I am very much pleased with the contents you have mentioned. I wanted to thank you for this great article. I enjoyed every little bit part of it and I will be waiting for the new updates.

    ReplyDelete
  65. This can be a wonderful submit! I similar to this topic. This world wide web website has plenty of advantage! I identified quite a few intriguing factors from this web site. It is going to assist me in several tactics. Thanks for submitting this once more.

    ReplyDelete
  66. All the contents you mentioned in post is too good and can be very useful. I will keep it in mind, thanks for sharing the information keep updating, looking forward for more posts.Thanks

    ReplyDelete
  67. This is so cool. I am such a huge fan of their work. I really am impressed with how much you have worked to make this website so enjoyable.

    ReplyDelete
  68. By executing this, possessing this type of a worthy world wide web web page I believe you'll nearly undoubtedly rank more substantial within the lookup engines.

    ReplyDelete
  69. Yes, this was a really outstanding post. In theory I'd like to compose like this too - taking time and real effort to make a fabulous article... but what can I say... I dilly-dally a lot and never seem to get something done.

    http://www.prooftech.com.sg/roof-tiles-repairing.html

    ReplyDelete

Komentar Anda mewakili siapa Anda
Be Your Self !

 
Toggle Footer